Találkozzon velem személyesen!

  • Egyedül és tanácstalanul érzi magát a kapcsolatában?
  • Tudja, hogy változtatni kellene, de azt már nem tudja, hogyan?
  • Nem tudják rendezni a konfliktusait a párjával?

Az élet során természetes, hogy az embernek nehézségi akadnak. Ilyenkor a legjobb az, ha van valaki mellettünk, és segít nekünk, hogy megoldjuk azt.

Ha Önnek gondja van a munkahelyén, akkor annyi könnyebbség ugye azért van, hogy a problémáit (ideális esetben) át tudja beszélni a párjával. De mi van akkor, ha Önnek pont a párkapcsolatával kapcsolatban van szüksége megoldásra?

Sajnos ilyenkor nincs igazán Ön mellett segítség, nem tudja a párjával rendesen átbeszélni a problémákat, hiszen ő is érintett.

Ebben a helyzetben tudok segíteni Önnek.

Hogyan találkozhat velem?

Az elmúlt években nagyon sokan keresik a személyes találkozás lehetőségét, ezért összefoglalom, hogy “élőben” milyen fórumokon találkozhat velem:

Személyes támogatás

Személyes találkozás esetén három módon tudok Önnek segíteni:

1) Párkapcsolati mediáció

Ha nem szeretnének hosszan tartó párterápiás folyamatban részt venni, lehetőség van a konfliktusuk irányított átbeszélésére, amelynek célja, hogy Ön és a párja megértsék egymást. Én mediátorként közvetítek Önök között, és addig “beszéltetem” Önöket az adott problémáról, amíg mindannyian úgy érezzük, hogy közelebb kerültek az álláspontok egymáshoz. A folyamat végén általában sikerül olyan megállapodást kötni, amelyet mindketten meg tudnak tartani, és a korábbi problémájuk ezáltal megoldódik.

2) Párkapcsolati coaching

Amennyiben szeretne a párjához közelebb kerülni, vagy csökkenteni a veszekedéseik számát, vagy bármilyen más céllal érkeznének, kívülálló coachként, “edzőként” segítem Önt és a párját cégig a kíván cél eléréséig. Elhidegülés, romboló veszekedések vagy megcsalás esetén valószínűleg ezzel a módszerrel fogom Önöket segíteni.

3) Házassági tanácsadás

Ön elmeséli, hogy hogy érzi magát, miben látja a problémát, mire keres megoldást. Tudom, hogy elsőre talán furcsán hangzik, de tőlem kimondottan semmilyen tanácsot nem fog kapni. Segítek viszont új nézőpontokból megvizsgálni a kapcsolatát, amellyel Ön képes lesz kezelni a kialakult helyzetet. Azt fogja észrevenni, hogy ahogy beszélgetünk, egyre jobban fogja érezni magát, és tudni fogja, hogyan tehet a párjával való kapcsolata javításáért.

A személyes támogatás soha nem csak az én szakértői munkámat jelenti, az Ön hozzáállása és munkája is jelentősen befolyásolja a találkozások sikerét. Én mindent megteszek, hogy sikerüljön megoldást találnunk, és ezt a hozzáállást minden kedves hozzám fordulótól is elvárom. Így lesz a végeredmény olyan, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Amennyiben szükségesnek látszik, esettől függően pszichológus illetve egyéb egyéni terapeutával együttműködve dolgozom.

Miért érdemes személyesen találkoznia velem?

  • Azért, mert nem vagyok érintett az ügyben, és kívülről, független nézőpontból tudok tekintetni a problémára
  • Több ezer órát töltöttem el házassági konfliktusok kezelésével, így kialakult egyfajta rálátásom arra, hogyan lehet a problémákat megoldani egy párkapcsolatban

Hol és mikor tud velem találkozni?

Budapesten, a XI. kerületben, az Etele tér közelben fogadom Önt. A találkozás időpontját előzetesen közösen egyeztetjük e-mailben.

Mennyibe kerül?

A mediáció díja alkalmanként 30.000 Ft/alkalom, az alkalom hossza 2-2,5 óra.

A párkapcsolati coaching díja alkalmanként 30.000 Ft/alkalom, az alkalom hossza 2-2,5 óra.

Amennyiben egyedül érkezik valaki, úgy a tiszteletdíj 15.000/alkalom, az alkalom hossza 60-90 perc.

Tájékoztatom a kedves hozzám fordulókat, hogy a nagy leterheltség miatt az esetek jelentős többségében bejelentkezés esetén megfelelő kollégához tudom a kedves hozzám fordulókat irányítani. 

Akik részt vettek, ezt mondták a találkozásokról…

Örültem, hogy tudtunk beszélgetni. Úgy látom, hogy jó irányba viszem az életem, és köszönöm a biztató szavakat. Jobban érem magam, és magabiztosabban lépek ki a szobából.”
Köszönettel

S.J.
„Köszönöm a segítségét és a tanácsait!”
B.N.
„Látom a kiutat és azt hogy hogyan tudok javítani a kapcsolatunkon. Örülök, hogy itt lehettem, ha megoldható, jönnék rendszeresen is.”
P.Tné

Jelentkezzen be most!

Kérem, üzenetében röviden térjen ki:

1) a jelenleg fennálló problémára, párjával fennálló konfliktusaira
2) az Önnek megfelelő időpontra