Facebookoljunk a párunkkal!

  A mai, különös blogbejegyzésemet azoknak szánom, akik rendszeresen használják a Facebookot. Igazán csak azok fogják érteni a következő gondolatokat, akik nap mint nap lájkolnak, megosztanak, kommentelnek…

Tovább

Hogyan figyeljünk oda a párunkra a hétköznapok során?

Azt, hogy a hétköznapok során odafigyeljünk a párunkra, és kifejezzük, hogy fontos számunkra, nagyon egyszerűen elérhetjük: érdeklődő kérdéseket kell feltennünk neki.

Tovább

Hogyan figyeljünk oda a párunkra beszélgetés közben?

Egy jó házassághoz jó beszélgetésekre van szükség. Viszont soha az életben nem tudunk egy jót beszélgetni, ha a beszélgetéseinkben nem figyelünk oda igazán másikra.

Tovább

Miért olyan nehéz megbeszélni a problémákat?

A párunk idegesítő szokásairól, az elkövetett hibáiról, a megbántottságunkról nem könnyű beszélgetni a párunkkal. De egyáltalán nem amiatt, amire mindenki gondol.

Tovább

Akarsz róla beszélni?

Amikor a párunkat valami nyomasztja, valami baja van, valami bántja, akkor előfordulhat, hogy ezt csak finoman fejezi ki. Egy apró arcvonással, egy véletlenül kimondott árulkodó szóval vagy nyomasztó csendességgel.

Tovább

Ugye Ön nem egy rádiókészülék?

Egy kérdés: mi a különbség egy rádiókészülék és egy beszélgető ember között?

Tovább

A panaszkodás a boldogtalan emberek sportja

Mostanában sajnos nagyon sok ilyet hallok: “A férjemmel nem lehet mit kezdeni.” ” Jó ideje már nem olyan a kapcsolatunk, mint az elején volt. Boldogtalan vagyok.” “Soha nem figyel rám.” “Csak én próbálkozom, ő viszont semmit nem tesz a kapcsolatunkért!” Vajon mi a közös ezekben a mondatokban? Máris elárulom:

Tovább

3 egyszerű tipp, hogy jókat tudjunk beszélgetni a párunkkal

Jó beszélgetések nélkül meghal egy párkapcsolat. Ezért összegyűjtöttem néhány banálisan egyszerű, de mégis hasznos tanácsot arról, hogy hogyan tegyük jobbá a beszélgetéseinket.

Tovább

Nem érdekel…

“Soha nem megyünk el sehova, mindig csak itthon ülünk, és nekem ebből elegem van!” “Mindig csak azt vagy képes hangoztatni, hogy mi a bajod velem. Annyira utálok így hazajönni…” Sokunkkal előfordul, hogy a párunk – a fenti példákhoz hasonlóan – valamivel kapcsolatban a nemtetszését fejezi ki. És ezzel nem is lenne baj, ha nem követnénk […]

Tovább

Hogyan beszéljük meg a párunkkal a problémáinkat?

A mai videóban az “egyszerre csak egyet” elvről lesz szó.

Tovább
1 / 2 oldal12