Gary Chapman: Egymásra hangolva című könyvAz Egymásra hangolva című könyvet egy sorozat első tagjaként üdvözölhettük a magyar piacon.

Minden olyan párnak jó szívvel ajánlom, akik úgy érzik, hogy a kapcsolatuk ellaposodott. A könyv az ellaposodás egyik okát vizsgálja, és segít annak kezelésében.

Gary Chapman Egymásra hangolva című könyve egy remekmű. A szerző második magyarul is olvasható könyve a kommunikáció-pszichológia eredményeire alapozva fontos felfedezést tesz: a szeretet-közlés többféle csatornán át történhet, de mindenki csak azt az adást képes fogni, amelyre neveltetése, környezete és személyes hajlamai hatására ráhangolódott. Sok házaspár szenved amiatt, hogy a szerelmi lángolás alábbhagyása után a férj vagy a feleség nem érzi társa szeretetét. A megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk “szeretet-nyelvét”.

Az Egymásra hangolva két olvasója ezt írja:

“Végre megmondja valaki nekem, mit csinálok rosszul. Végre megmondja valaki, mire kell jól odafigyelnem ahhoz, hogy hogyan kell jól szeretni. Sejtettem eddig is, hogy van valamilyen hasonló megkülönböztetése a szeretet kimutatásának, de mindig csak a sötétben tapogatóztam. Mikor a kezembe került ez a könyv, két nap alatt kiolvastam, annyira könnyen olvasható.”

Egymásra hangolva

“Az Egymásra hangolva nagyon olvasmányos, majdhogynem egyetlen nekifutásra olvastam el. Nagyon sokat tanultam belőle, örülök, hogy végre született egy könyv a szeretet-nyelvekről, bizony-bizony egy kapcsolatban sokat segíthet ha tudjuk mi a másik szeretetnyelve, és azon meg is tudjuk szólítani Őt. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki problémásnak érzi az emberekkel való kapcsolatát, vagy azoknak, akik úgy érzik nem azt a szeretetet kapják, amire vágynak, sőt, azoknak is, akik úgy érzik egyáltalán nem szeretik őket… egyszóval mindenkinek, akit érdekel a saját, vagy környezetének szeretet-kielégítése :)”

Akinek különösen ajánlom ezt a Chapman-könyvet:

  • jegyespároknak, akik biztos alapokra akarják építani a házasságukat
  • házaspároknak, akik még boldogabban szeretnék a mindennapjaikat eltölteni
  • házaspároknak, akik krízisbe kerültek
  • mindenkinek, aki jobban akarja szeretni a párját, és aki több szeretetre vágyik a párjától

Könyv letöltés!

Az Gary Chapman Egymásra hangolva című könyv olvasása mellé jó szívvel ajánlom ingyenes konfliktus-kezelési könyvem elolvasását is.