Mielőtt a házassági konfliktusok kezeléséről szóló könyvet letöltené az oldal alján…

Rengetegen keresnek meg azzal a kérdéssel: “Ádám, hogyan javíthatnék a kapcsolatunkon? Eltávolodtunk, a házasságunk nem az igazi, a szerelem elmúlt, és nagyon sok a konfliktusunk…”

Ilyenkor nagyon gyakran a Tűzbiztos házasság (Szerelempróba, Tűzálló címen is ismert) filmet ajánlom megnézésre, és a hozzá tartozó 40 napos módszert tartalmazó Merj szeretni! című könyvet.

A Merj szeretni című könyv

Merj szeretni!

A Merj szeretni! (The Love Dare) a boldog párkapcsolat helyreállításának és kiteljesedésének világszerte bevált receptkönyve.

Valósághűen megmutatja az egész életen át kitartó házasság alapjait, és azt, hogy mi a teendő olyankor, ha az ember úgy érzi, hogy már nincs mit tenni, a boldogtalanság átveszi az uralmat a mindennapok során.

A könyv szerzői a Kendrick testvérek, és a művükkel az Egyesült Államokban óriási sikert arattak: 80 hétig szerepelt két eltérő alkalommal is elsőként a New York Times bestseller listáján. A Merj szeretni! Magyarországon is óriási sikernek örvend.

4 ok, amiért jól jöhet Önnek is a Merj szeretni könyv

1) Új ötleteket ad a változáshoz: ha ugyanis megváltoztatjuk a párunk viselkedésére adott reakciókat, úgy az eredmény változik. Így nem csak mi, hanem a párunk is változni fog – pozitív irányba. A könyv hátlapja is ezzel a mondattal kezdődik:

“Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja…?!”

2) Ha minden egyes nap megfogadunk egy tanácsot, úgy erős kontroll alatt tartjuk a házasságunk megjavítását.. Mint a minden napra egy mese című népmesés gyűjtemény, ez a könyv minden nap kézen fogva vezet bennünket a javulás irányába.

3) A Merj szeretni! tele van érdekesebbnél érdekesebb példákkal és gyakorlatokkal. Szemléletesen mutatja meg, hogy egy-egy tanács hogyan fog segíteni a házasságon.

4) Rengeteg sikertörténettel találkozhatunk, amelyek a megromlott házasságok gyógyulásáról számolnak be a kiadványban foglaltak alkalmazása után.

Pillanatkép a Tűzbiztos házasság című filmből: a főszereplő a könyv alkalmazásával hozta helyre a házasságát

Pillanatkép a Tűzbiztos házasság című filmből: a főszereplő a könyv alkalmazásával hozta helyre a házasságát

A könyvben található feladatok

A könyv rengeteg gyakorlati feladatot ad az olvasónak. Álljon itt néhány egyszerűbb:

  • Hívd fel házastársadat valamikor munkaidőben! Semmi más dolgod nincs, mint megkérdezni tőle, hogy hogy van, hogy tehetsz-e érte valamit.
  • Kérd meg házastársadat, hogy mondjon három dolgot, amit nem szeret benned! Figyelj rá, hogy ne légy goromba, támadó, de ne is kezdj el védekezni, magyarázkodni! Ez pusztán arról szól, hogy milyennek lát ő téged.
  • Köszöntsd ma házastársadat különleges módon. Bármit kitalálhatsz, a lényeg, hogy örömmel és lelkesedéssel tedd! Aztán határozd el, hogy mostantól minden köszöntésedben azt fogod sugározni, hogy szereted őt.
Hívd fel házastársadat valamikor munkaidőben! Semmi más dolgod nincs, mint megkérdezni tőle, hogy hogy van, hogy tehetsz-e érte valamit.
Kérd meg házastársadat, hogy mondjon három dolgot, amit nem szeret benned! Figyelj rá, hogy ne légy goromba, támadó, de ne is kezdj el védekezni, magyarázkodni! Ez pusztán arról szól, hogy milyennek lát ő téged.
Köszöntsd ma házastársadat különleges módon. Bármit kitalálhatsz, a lényeg, hogy örömmel és lelkesedéssel tedd! Aztán határozd el, hogy mostantól minden köszöntésedben azt fogod sugározni, hogy szereted őt.

Vélemények a könyvről

És hogy mennyire jó ez a könyv? Néhány kliensem leveléből idézek most:

Kötelezővé tenném minden házasulandó párnak! Ha az elejétől kezdve valaki odafigyel ezekre az elvekre, valóban tűzálló lesz a kapcsolata!

Sokat tanultam ebből a filmből és a könyvből. Örülök, hogy a Szerelempróba magyarul is is megjelent és kapható hozzá a könyv is. Nagy segítség ez most nekem…

Nagyon szuper film! A hétvégén megnézem a párommal is, és rohanok a könyvesboltba is!

Sírva néztük végig! Köszönöm annak, aki ezt megalkotta!

Hol kapható?

A Merj szeretni! című könyvet Immanuel Alapítvány Kiadója jelentette meg, és minden nagyobb könyvesboltban kapható. A film és a könyv megjelent a torrent oldalakon is, azonban – a szerzők jogainak tiszteletben tartásán felül – azért is érdemes beruházni a könyvre, mivel élethosszig tartó társunk lehet a házasságunkban!

Letöltés!

Ha szeretne javítani a párkapcsolatán, akkor ingyenes minikönyvemet töltse le magának most!