Párkapcsolati tanácsadás, coaching
  • Egyre több a konfliktusunk…
  • Eltávolodtunk egymástól…
  • Nem tudunk beszélgetni…
  • Nem figyelmes velem…

Üdvözlöm, dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor és coach vagyok. Olyan pároknak segítek rendezni a párkapcsolatát, akiknek krízisbe került a kapcsolata, nem tudják a problémáikat megfelelően átbeszélni, és a másik iránti érzések sem a régiek…

Lehet ugyanis tenni a párkapcsolatunk javításáért, helyrehozásáért és mindig lehet újrakezdeni! Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a párunk erre nem hajlandó!

Ön nincs egyedül!

A munkám során azt tapasztalom, hogy valamennyi párnak hasonlóak a problémái. A jó hír az, hogy ma már minden egyes élethelyzetre létezik olyan megoldás, amelyen lépésről lépésre végighaladva helyreállítható a békés és boldog párkapcsolat. Akármennyire is kilátástalannak tűnik a helyzet.

Itt fogadom az ügyfeleimet házassági, párkapcsolati tanácsadásra...

Itt fogadom az ügyfeleimet házassági, párkapcsolati tanácsadásra…

Tanácsadásra az ország több pontjáról is folyamatosan jelentkeznek hozzám, íme néhány nagyobb város, ahonnan rendszeresen megkeresnek házaspárok: Budapest , Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szombathely, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg.

Attól függően, hogy az Ön párja mennyire hajlandó tenni a párkapcsolatukért, egyéni ill. páros tanácsadásra is lehetőség van.

  • Egyéni tanácsadás: Ön és én találkozunk személyesen, átbeszéljük a fennálló helyzetet, és megoldást keresünk a felvázolt problémára. Előnye: az Önnek megfelelő időpontban bármikor sor kerülhet rá. Hátránya: csak az Ön szempontjait ismerem meg, így nem kapok teljes képet a kialakult helyzetről (a párja szempontjaival és véleményével áll igazán össze a kép a kapcsolatról).
  • Páros konzultáció: Ön, a párja és én találkozunk személyesen, közösen beszéljük át a kialakult krízist. Előnye: nagy eséllyel lehet tenni a kapcsolatért, mivel mind az Ön, mind pedig a párja igényei, szükségletei, szempontjai előkerülnek. Hátránya: nehezen megvalósítható, mivel nemcsak Ön kell hozzá, hanem a párja is!

Online párkapcsolati tanácsadás

Elkészítettem Önnek egy ingyenesen letölthető minikönyvet “Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?” címmel, hogy rengeteg tanáccsal, ötlettel és kommunikációs fordulattal segítsem Önt a párkapcsolati problémák megoldásában.