Címke: figyelmesség

Hogyan figyeljünk oda a párunkra a hétköznapok során?

Azt, hogy a hétköznapok során odafigyeljünk a párunkra, és kifejezzük, hogy fontos számunkra, nagyon egyszerűen elérhetjük: érdeklődő kérdéseket kell feltennünk neki.

Tovább

Hogyan dobjuk fel az ellaposodott kapcsolatunkat?

Ahol csak tudom, elmondom, hogy a hosszútávon is boldog párkapcsolat egyik alapja a munka. Az a munka, amivel a semmittevő, másiktól boldogságot váró, tunya kapcsolatból egy aktív, egymás szeretetében gazdag kapcsolatot építhetünk fel.

Tovább

3 féle szeretet, de csak 1 a nyerő

Vajon mi a szeretet három típusa? Egy barátommal még decemberben ültünk egy pláza étkezdéjében, amikor csörgött a telefonja, a kedvese hívta föl, de a beszélgetés utolsó mondata sajnos ez volt: hát Neked ez a szeretet?

Tovább

A kutya, a hajszárító és a házasság

Pofon egyszerű gondolat. De igaz. Mi a közös a következő élőlényekben, tárgyakban? • Virág • Kutya • Hajszárító • Autó • Csecsemő

Tovább

Biztosan annyira tutijó vagyok?

“Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó feleség lenni. Mert nem a magam felesége vagyok. A férjemé.” “Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó férj lenni. Mert nem a magam férje vagyok. A feleségemé!”

Tovább

Ön szorgalmas típus?

A hétvégén voltam egy esküvőn, ahol egy szép lány és egy kedves fiú mondta ki az örökre szóló igent egymásnak. A gratulációknál sorban állás közben azon gondolkodtam, hogy mit is kívánhatnék nekik. Megfordult az is a fejemben, hogy azt mondom nekik: sok szorgalmat! De miért is?

Tovább

Mit tehet egy nő, ha figyelmes férfit akar?

Egy eddig kevesek által ismert tény: Magyarországon minden 4. magyar nő arra vágyik leginkább, hogy a párja figyelmes legyen vele. De vajon hogyan lehet elérni?

Tovább

Boldog nők tanácsai olyan nőknek, akiknek nem felhőtlen a párkapcsolata

Mit tehetnek a nők, hogy jó legyen a párkapcsolatuk?

Tovább