Címke: házasság építése

Hogyan tegyük tönkre a kapcsolatunkat?

1) Lehetőség szerint az esküvőt követően (de a gyerekünk megszületése után is időben vagyunk még) hagyjuk abba a házasságunk építését. Amit addig megtettünk a társunkért, a romantikáért, a szerelmünk kifejezéséért, azonnal hagyjuk abba. Hiszen minél többet dolgozunk a házasságunkért, annál jobb lesz, és ezt mi nem akarjuk!

Tovább

Hogyan figyeljünk oda a párunkra beszélgetés közben?

Egy jó házassághoz jó beszélgetésekre van szükség. Viszont soha az életben nem tudunk egy jót beszélgetni, ha a beszélgetéseinkben nem figyelünk oda igazán másikra.

Tovább

Ölelkezni? Azt mindenki tud…

Senkit nem akarok megbántani, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem elég a párunkkal szép helyekre elmenni, finomakat enni, nagyokat ölelkezni és romantikázni. Bár szükség van a szerelem fenntartására és becsülöm azokat, akik ebben ügyesek, de ennél SOKKAL többre van szükség!

Tovább

A kutya, a hajszárító és a házasság

Pofon egyszerű gondolat. De igaz. Mi a közös a következő élőlényekben, tárgyakban? • Virág • Kutya • Hajszárító • Autó • Csecsemő

Tovább

Biztosan annyira tutijó vagyok?

“Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó feleség lenni. Mert nem a magam felesége vagyok. A férjemé.” “Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó férj lenni. Mert nem a magam férje vagyok. A feleségemé!”

Tovább

Kézikönyv nőknek 1955-ből. Hogyan bánjunk a férjünkkel?

A napokban kaptam egy érdekes írást, amely egy 1955-ben kiadott kézikönyvből származik.

Tovább