Címke: jól működő párkapcsolat

8 óra munka, 8 óra munka, 8 óra munka

Sokan, különösen azok, akiknek nem megy jól a párkapcsolata, így gondolkodnak: “Másoknak azért működik jól a párkapcsolata, mert szerencsések!” Sok olyan párt látunk, akiken látszik, hogy jól megvannak. Évek óta boldog házasságban élnek, vagy csak egyszerűen látszik, hogy harmóniában vannak egymással. Vajon ők ennyire szerencsések lennének?

Tovább

Hogyan tegyük tönkre a kapcsolatunkat?

1) Lehetőség szerint az esküvőt követően (de a gyerekünk megszületése után is időben vagyunk még) hagyjuk abba a házasságunk építését. Amit addig megtettünk a társunkért, a romantikáért, a szerelmünk kifejezéséért, azonnal hagyjuk abba. Hiszen minél többet dolgozunk a házasságunkért, annál jobb lesz, és ezt mi nem akarjuk!

Tovább

Jaj, ezt már mióta nem csináltam meg!

Vissza kellett volna vinnem a könyvet a könyvtárba! Meg kellene javítanom a kerékpárt! De régen látogattam meg őt! Már mióta ki kellene festenem a szobát! Ismerősek az ilyen jellegű kellemetlen gondolatok?

Tovább

Ölelkezni? Azt mindenki tud…

Senkit nem akarok megbántani, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem elég a párunkkal szép helyekre elmenni, finomakat enni, nagyokat ölelkezni és romantikázni. Bár szükség van a szerelem fenntartására és becsülöm azokat, akik ebben ügyesek, de ennél SOKKAL többre van szükség!

Tovább

Boldog nők tanácsai olyan nőknek, akiknek nem felhőtlen a párkapcsolata

Mit tehetnek a nők, hogy jó legyen a párkapcsolatuk?

Tovább