EZ a megcsalás első számú oka

Egy pár, házaspár életében sajnos felbukkanhat a hűtlenség. Erre a legnagyobb esély akkor van, ha a kapcsolatban valamelyik félnek hiányzik az, hogy értékesnek tartsák. Hiányzik az, hogy férfinak, illetve nőnek tartsák. Hiányzik az, hogy a saját kapcsolatában megélhesse hódító, csábító mivoltát. Ilyenkor egy ember akaratlanul is keresheti azokat az alkalmakat és kapcsolatokat, ahol megélheti azt, hogy […]

Tovább

Párkapcsolati problémák megoldása és kezelése

A kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat kialakítása és megőrzése mindnyájunk életében az egyik első és legfontosabb törekvés. Abban azonban már igencsak különbözünk, hogy a párkapcsolatban felmerülő problémákat milyen módszerrel próbáljuk meg kezelni, megoldani.

Tovább

Megcsalás kezelése

Amennyi ember annyi gondolat, érzés és vélemény van arról, hogy hogyan kezeljük, ha a párunk hűtlen volt hozzánk. Az egyik legfontosabb kérdés, ami ilyenkor felmerül, hogy „Most mit tegyek?”

Tovább

Megcsal a párom!

Amikor valaki azért keres az interneten, hogy “megcsal a párom”, akkor általában már sejthető, hogy a kapcsolatában megtapasztalta az egyik legfájdalmasabb helyzetet: az árulás áldozati helyzetét. Ilyenkor az ember – akár férfiről, akár nőről van szó – általában kétféle motiváció szerint próbál a helyzetben viselkedni: a visszaszerzés, a szakítás/válás motivációja.

Tovább

Hazugság jelei

Miből ismerhetjük meg, hogy másik nem mond igazat? Melyek a hazugság jelei?

Tovább

Hazugság

Amikor valaki hűtlen, olyankor sok esetben vajában azzal bántja meg a párját, hogy nem őszinte hozzá. Ilyenkor a hazugság oka a legtöbbször az, hogy a személy attól tart, hogy ha kiderül mit csinált, akkor valami rettentő rossz dolog történik:

Tovább

Megcsal a férjem!

Megcsal a férjem! – jut eszébe sok nőnek, amikor elkezdi a megcsalás jeleit látni a férjén.

Tovább

Megcsalás idézet

FIGYELEM!  Sajnos a megcsalás témájában született idézetek pesszimisták, sok esetben rossz gondolatokat sugallnak. Helyettük inkább olvassa el a Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?

Tovább

Megcsalás jelei

Amikor egy párkapcsolatban az egyik fél félrelép, akkor – mivel fél a beismerés következményeitől – általában elhallgatja a tettét. De akkor milyen jelekből lehet sejteni, hogy megcsalt a párunk?

Tovább

Megcsal a feleségem!

Kedves Férfitársam! Önnek is megfordult már a fejében, hogy „megcsalja a felesége”? Vagy már ki is derült? Mit tehet egy férj ilyen helyzetben?

Tovább
1 / 2 oldal12