Címke: Szerelempróba

Egy tanulságos levél sorai (JÁTÉK!)

Mindig örülök, amikor visszajelzést kapok egy-egy olvasómtól, vásárlómtól. A pozitív hangvételűek megerősítenek, hogy jó dolog, amit csinálok, a kritikák – mert hogy ezekből is jut néha – fejlődésre, változásra késztetnek.

Tovább

Szerelempróba

Létezik egy film, amit könnyes szemmel néztem végig a feleségemmel. A címe Szerelempróba (Tűzbiztos házasság), és már több alkalommal lehetett a televízióban is látni. Azt gondolom, hogy mindenkinek érdemes megnéznie, akár gondok vannak a kapcsolatban, akár nem. A film egyébként felirattal és felirat nélkül szinkronizálva is megtalálható. Aki pedig szeretne belekukkantani, a port.hu oldalon néhány […]

Tovább

Merj szeretni!

Mielőtt a házassági konfliktusok kezeléséről szóló könyvet letöltené az oldal alján… Rengetegen keresnek meg azzal a kérdéssel: “Ádám, hogyan javíthatnék a kapcsolatunkon? Eltávolodtunk, a házasságunk nem az igazi, a szerelem elmúlt, és nagyon sok a konfliktusunk…”

Tovább

Tűzbiztos házasság (Fireproof)

A Tűzbiztos házasság egy olyan film, amit mindenkinek érdemes végignéznie, aki párkapcsolatban él. Akár gondok vannak a kapcsolatban, akár nem.

Tovább