Címke: szeretetnyelv

Hogyan figyeljünk oda a párunkra a hétköznapok során?

Azt, hogy a hétköznapok során odafigyeljünk a párunkra, és kifejezzük, hogy fontos számunkra, nagyon egyszerűen elérhetjük: érdeklődő kérdéseket kell feltennünk neki.

Tovább

3 féle szeretet, de csak 1 a nyerő

Vajon mi a szeretet három típusa? Egy barátommal még decemberben ültünk egy pláza étkezdéjében, amikor csörgött a telefonja, a kedvese hívta föl, de a beszélgetés utolsó mondata sajnos ez volt: hát Neked ez a szeretet?

Tovább

A kutya, a hajszárító és a házasság

Pofon egyszerű gondolat. De igaz. Mi a közös a következő élőlényekben, tárgyakban? • Virág • Kutya • Hajszárító • Autó • Csecsemő

Tovább

Biztosan annyira tutijó vagyok?

“Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó feleség lenni. Mert nem a magam felesége vagyok. A férjemé.” “Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó férj lenni. Mert nem a magam férje vagyok. A feleségemé!”

Tovább

Az öt szeretetnyelv

Ahhoz, hogy a párunk valóban érezze, hogy szeretjük, beszélnünk kell a párunk szeretetnyelvét. A másik szeretetnyelvének ismerete nem más, mint tudni, hogy mivel lehet párunkat boldoggá tenni. Szinte mindenkinek mást jelent a szeretet és ahányan, annyiféleképpen tudjuk kimutatni azt. Ha nem úgy fejezzük ki a szeretetünket, amiből a párunk azt érzi, úgy hiába minden törekvésünk, […]

Tovább