Címke: válás

A válásról a gyerekek szemszögéből

Nem kedvencem ez a téma, de sokakat érdekel. Segítőként arra törekszem, hogy a párok megoldják konfliktusaikat, így a válás számomra sokszor a kapcsolat megmentésének kudarcát jelképezi. Léteznek szélsőséges esetek, amikor a családon belüli fizikális vagy mentális erőszak azt mondatja a józanésszel, hogy nincs más kiút, el kell válni ágytól asztaltól. Többségében azonban nem erről van szó.

Tovább

Váljak vagy ne váljak? Menjek vagy maradjak?

A téma sokakat érint, sajnos egyre több mindenkit. Ez az írás nem fog segítséget nyújtani a válóper melletti döntés meghozatalában, de az együttmaradásra sem szeretnék senkit biztatni. A kedves Olvasónak ezúttal néhány szempontot szeretnék megmutatni a helyes döntéshez.

Tovább

Szakítós blog

A szakítás nagyon megviseli az embert. Elvesztünk valamit, ami korábban sok boldogságot okozott. Ilyenkor sokszor nagy segítség egy érdekes szakítós blog olvasása, mivel az ember a kapcsolatának végefelé a következőképpen érez:

Tovább

Válóper

Figyelem! Az oldal alján azonnal letölthet egy AJÁNDÉK KÖNYVET a témával kapcsolatban! Sajnos egyre többet találkozhatunk azzal, hogy a korábban oly szépnek induló kapcsolatok házassággá alakulnak, de a férj és a feleség nem bírja tovább együtt, és nem lát más kiutat, mint a válást. A jogi szaknyelvben ez a szó ismeretlen, helyette a házasság felbontásáról […]

Tovább