5 tipp bocsánatkérő sms megírásához

Párkapcsolati konfliktusok esetén sokan keresnek tanácsot arról, hogy hogyan lehet egy megbántódott, megsértődött embertől gyorsan, hatásosan bocsánatot kérni. Hiszen egy biztos: kár arra pazarolnunk a közös életünket, hogy egymásra haragudjunk és sértettséggel töltsük a közös időnket. Természetesen kisebb jellegű megbántások esetén sokszor elégséges lehet egy szöveges üzenet megírása, így néhány apróbb ötletet hadd adjak ilyen konfliktusok feloldásához.

1. tipp: Azonnal!

Amikor bocsánatkérő sms megírásán gondolkodunk, az a legfontosabb, hogy ez a gondolkodási idő rövid legyen! A bocsánat annál hatásosabb, minél hamarabb tesszük meg. Ahhoz képest, amihez képest a kedvesünket megbántottuk. Ezért a bocsánatkérés gondolatait azonnal gondolja át, és írja meg egy smsben.

2. tipp: A bocsánatkérős sms legyen arányos!

Amikor bocsánatkérő sms megírásán gondolkodunk, a legfontosabb tudnivaló az, hogy legyen arányban a bocsánatunk azzal, amit tettünk. Ha a komoly dologról van szó, ne próbáljunk viccelődni, lekicsinyíteni a történteket. Ha egyszerű dologról van szó, akkor viszont egy-egy poén is segíthet abban, hogy a párunkat kiengeszteljük, jó kedvre derítsük.

3. tipp: Legyen személyes!

A bocsánatkérő smsbe mindig tegyük bele a kedvesünk keresztnevét. A megszólítás személyessé teszi az smst. Ahogy a párunk olvassa majd, érezni fogja, hogy az üzenetünk hozzá szól

4. tipp: Legyen ott az aláírás!

Bár a párunk telefonja kijelzi, hogy mi írtuk az smst, sokkal eredményesebbé teszi az üzenetet az, ha a végére odatesszük az aláírásunkat. Legjobb a becenevünk vagy az a nevünk, ahogy a párunk szólít bennünket.

A bocsánatkérő sms csak egy lépés!

Az smsm csak az első lépés a hiba jóvátételéhez. Ezért a bocsánatkérő sms megírása után azonnal célszerű személyesen is megbeszélni a dolgokat. Sőt, ha lehet, tevékenyen is kárpótoljuk a párunkat.

10 hatásos bocsánatkérő sms

Téged szeretlek a világon a legjobban. Bocs, hogy pont Veled szemben voltam ilyen.

Bocs, azt hiszem, öngólt rúgtam. Ne haragudj, hogy ilyen voltam.

Nem érdemellek meg, viszont azt megérdemelném, hogy soha ne találkozz velem. Kérlek, bocsáss meg!

Szertelek, szeretlek, szeretlek, szeretlek…

Azt hiszem, életem legnagyobb hibáját követtem el. Egyetlen szerelmed.

Hülye voltam.

Egyetlen dolog sem olyan fontos, mint Te, és egyetlen ember sem érdemli azt, amit Veled tettem. Kérlek, ne haragudj rám.

Bocsánat, bocsánat, bocsánat (25-ször!)

Elbuktam, elrontottam, elhibáztam. Kérlek, fogadj vissza! Szeretlek!

Sok sikert a bocsánatkérő sms megírásához!