Nők és férfiak vagyunk

Nők és férfiak vagyunk. És ez rengeteg konfliktushoz vezethet egy párkapcsolatban. Íme néhány egyszerű példa:

Tovább

Ha királynő akarsz lenni, tedd királlyá a párodat!

Az alább közreadott bejegyzés szerintem sokakat megérint, megszólít vagy felkavar. Fontosnak tartom előre elmondani, hogy az alább vázolt párkapcsolati modellt kétféleképpen is lehet értelmezni. Lesz, aki alárendelődést, alá-fölé rendeltségi viszonyt fog kihallani az alábbi cikkből. De lesznek, akik megértik, hogy a másik szolgálata és nemének megfelelő kezelése történhet mellérendelt szerepből is. Jó olvasást kívánok!

Tovább

Kérni tudni kell!

Ismerősek ezek a mondatok? Egész nap csak a gyerekekkel foglalkozol! És velem ki törődik? Neked a számítógép fontosabb, mint én! Soha nem vársz este vacsorával! Állandóan csak kritizálni tudsz! Mindent egyedül kell megcsinálnom!

Tovább

Nagy Bandó András: Te és én

Kislányom könyvében találtam, nekem nagyon tetszik! 🙂 Nagy Bandó András: Te és én

Tovább

Biztosan annyira tutijó vagyok?

“Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó feleség lenni. Mert nem a magam felesége vagyok. A férjemé.” “Ne a saját elképzelésem alapján akarjak jó férj lenni. Mert nem a magam férje vagyok. A feleségemé!”

Tovább

Már megint panaszkodik a feleségem…

Mostanában nem vagy velem elég figyelmes! – szólt a feleség, és erre a férj… Kedves Férfitársaim! Ha a feleségünk kifejezi, hogy valamivel nem elégedett, akkor a legrosszabb dolog, amit tehetünk, az az, hogy nem foglalkozunk érdemben az általa elmondottakkal.

Tovább

Mit tehet egy nő, ha figyelmes férfit akar?

Egy eddig kevesek által ismert tény: Magyarországon minden 4. magyar nő arra vágyik leginkább, hogy a párja figyelmes legyen vele. De vajon hogyan lehet elérni?

Tovább

Boldog nők tanácsai olyan nőknek, akiknek nem felhőtlen a párkapcsolata

Mit tehetnek a nők, hogy jó legyen a párkapcsolatuk?

Tovább

Kézikönyv nőknek 1955-ből. Hogyan bánjunk a férjünkkel?

A napokban kaptam egy érdekes írást, amely egy 1955-ben kiadott kézikönyvből származik.

Tovább