Címke: párkapcsolat tippek

8 óra munka, 8 óra munka, 8 óra munka

Sokan, különösen azok, akiknek nem megy jól a párkapcsolata, így gondolkodnak: “Másoknak azért működik jól a párkapcsolata, mert szerencsések!” Sok olyan párt látunk, akiken látszik, hogy jól megvannak. Évek óta boldog házasságban élnek, vagy csak egyszerűen látszik, hogy harmóniában vannak egymással. Vajon ők ennyire szerencsések lennének?

Tovább

Mennyire vagyok pozitív? (teszt)

Ha jó házasságban akarunk élni, akkor tennünk kell azért, hogy ne uralkodjanak el a negatív, sötét gondolataink, érzéseink és megnyilvánulásaink. Máskülönben nagyon rosszul fogjuk érezni magunkat a bőrünkben: úgy fogjuk érezni, hogy egy szörny vagy egy szörnyella mellett élünk, és még az életünktől is megundorodunk.

Tovább

Hogyan tegyük tönkre a kapcsolatunkat?

1) Lehetőség szerint az esküvőt követően (de a gyerekünk megszületése után is időben vagyunk még) hagyjuk abba a házasságunk építését. Amit addig megtettünk a társunkért, a romantikáért, a szerelmünk kifejezéséért, azonnal hagyjuk abba. Hiszen minél többet dolgozunk a házasságunkért, annál jobb lesz, és ezt mi nem akarjuk!

Tovább

3 egyszerű tipp, hogy jókat tudjunk beszélgetni a párunkkal

Jó beszélgetések nélkül meghal egy párkapcsolat. Ezért összegyűjtöttem néhány banálisan egyszerű, de mégis hasznos tanácsot arról, hogy hogyan tegyük jobbá a beszélgetéseinket.

Tovább

Egy különös szokásom és egy ajándék Önnek

Sokan furcsán néznek rám, mivel van egy különös szokásom.

Tovább