Címke: veszekedés

Így érdemes kezelni a párkapcsolati konfliktusokat

A párkapcsolati konfliktusok kezeléséről beszélgettünk a Fem3 Micsoda nők adásában: hogyan beszéljünk a problémákról? miért NEM szabad kompromisszumra törekedni? mi a helyzet akkor, ha az egyik fél elnyomja a másikat?

Tovább

Őrjítő szokások, amelyek mindent tönkretehetnek?!?

Vannak olyan szokások, amelyek miatt nagyon sok konfliktus alakulhat ki. Csak néhány klasszikus példa:

Tovább

Kinek van igaza?

Sok házaspárnál látom, hogy a férj és a feleség egy közös probléma kapcsán egyformán meg van győződve a saját igazáról. Mindketten úgy érzik, hogy ők nagyon jól látják a vitás szituációt, a másik viszont nem.

Tovább

Hogyan tegyük tönkre a kapcsolatunkat?

1) Lehetőség szerint az esküvőt követően (de a gyerekünk megszületése után is időben vagyunk még) hagyjuk abba a házasságunk építését. Amit addig megtettünk a társunkért, a romantikáért, a szerelmünk kifejezéséért, azonnal hagyjuk abba. Hiszen minél többet dolgozunk a házasságunkért, annál jobb lesz, és ezt mi nem akarjuk!

Tovább

Hát erről meg ki tehet?

Ki tehet a kapcsolatunk állapotáról?

Tovább

Veszekedjen a párjával!

Vajon jó-e az, hogy vannak konfliktusaink? Ha veszekedünk, az azt jelenti, hogy baj van a kapcsolatunkkal? Nos, válaszként összegyűjtöttem néhány érvet a konfliktusok mellett.

Tovább

Jutka és Feri veszekedése. Mit rontanak el?

Emlékszik még a Szomszédok című népszerű magyar sorozatra? Jutka és Feri, a sorozat népszerű házaspárja az alábbi videóban éppen veszekedik. Figyelje meg őket jó alaposan!

Tovább